Αμερικανός δήμαρχος διαφημίζει ενθουσιασμένος την Θεσσαλονίκη ΚΑΙ ΤΗΝ LGBT ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

«Στην Αμερική είναι τα ελληνικά νησιά αυτά που κατ’ εξοχήν διαφημίζονται. Ωστόσο, θεωρώ πως αυτοί που θέλουν να γνωρίσουν πραγματικά την Ελλάδα θα πρέπει να έρθουν στη Θεσσαλονίκη» λέει ο ελληνικής καταγωγής δήμαρχος του Φορτ Λόντερντεϊλ, Ντιν Τραντάλης. 

 «Όσοι θέλουν να γνωρίσουν πραγματικά την Ελλάδα, θα πρέπει να βάλουν στον χάρτη τους τη Θεσσαλονίκη», λέει ο ελληνικής καταγωγής δήμαρχος του Φορτ Λόντερντεϊλ (Fort Lauderdale) στις ΗΠΑ, Ντιν Τραντάλης (Dean J. Trantalis), ενθουσιασμένος απ’ όσα είδε, άκουσε και γεύτηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη.
«Στην Αμερική είναι τα ελληνικά νησιά αυτά που κατ’ εξοχήν διαφημίζονται. Ωστόσο, θεωρώ πως αυτοί που θέλουν να γνωρίσουν πραγματικά την Ελλάδα θα πρέπει να έρθουν στη Θεσσαλονίκη», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ντιν Τραντάλης, ο οποίος υπέγραψε στις αρχές του μήνα συμφωνία αδελφοποίησης του Φορτ Λόντερντεϊλ με τη Θεσσαλονίκη, από κοινού με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.
«Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκα τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα ξανάρθει τόσο βόρεια στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την αδελφοποίηση. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στην περιοχή όπου ζω, στις Ηνωμένες Πολιτείες, που προέρχονται από τη βόρεια Ελλάδα. Μαζί μ’ αυτούς θα προσπαθήσω να προωθήσω όλα όσα είδα -πραγματικούς θησαυρούς- και βίωσα στη Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τον δήμαρχο του Φορτ Λόντερντεϊλ δεν είναι μόνο τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο πόλεων, όπως το μακρύ και όμορφο παραλιακό μέτωπο, που κάνουν τη Θεσσαλονίκη ελκυστική για …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss