Άμστερνταμ: Τι αλλάζει στα διάσημα «Κόκκινα Φανάρια» της πόλης.

Ο κορονοϊός άλλαξε τη ζωή όλων μας και έχει φέρει τα πάνω-κάτω. Κλειστήκαμε για μήνες στο σπίτι. Τώρα, οι χώρες χαλαρώνουν σιγά-σιγά τα μέτρα.

Καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, αφού η απειλή της πανδημίας αιωρείται ακόμα πάνω από τα κεφάλια μας.

Φυσικό επακόλουθο ήταν οι οικονομίες ανά τον κόσμο να πληγούν σχεδόν ανεπανόρθωτα. Με πλειάδα επαγγελμάτων να πρέπει να βρει τρόπους για να επιβιώσει. Ένας από τους πληγέντες κλάδους, είναι και αυτός της εργασίας στο σεξ. Στην Ολλανδία η κυβέρνηση διέταξε οι οίκοι ανοχής να παραμείνουν κλειστοί μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, λόγω του σταθερά χαμηλού αριθμού κρουσμάτων τον τελευταίο μήνα στην Ολλανδία, η απόφαση άλλαξε και οι οίκοι ανοχής στο Άμστερνταμ τέθηκαν εκ νέου σε λειτουργία πριν από λίγες μέρες.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι πια ίδιο.

Η νέα κατάσταση επιβάλλει σαρωτικές αλλαγές. Αυτό κατέστη σαφές σε όσους εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο στο Άμστερνταμ. Η ασφάλεια και η ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων του να κολλήσει κάποιος Covid βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ως εκ τούτου, τα κορίτσια και τα αγόρια των «Κόκκινων Φαναριών» θ’ αποφεύγουν τα φιλιά με όσους τους «επισκέπτονται». Απαραίτητη θα είναι και η αλλαγή των σεντονιών μετά από την πράξη με κάθε πελάτη. Επίσης, η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο απαγορεύεται, ενώ η απολύμανση των χεριών σε συστηματική βάση είναι επιβεβλημένη.

Ακόμη, η/ο επαγγελματίας θα πρέπει, πριν την συνεύρεση, να βεβαιωθεί πως ο εκάστοτε πελάτης αισθάνεται καλά και δεν εμφανίζει κάποιο ύποπτο σύμπτωμα αυτός ή μέλος του στενού του περιβάλλοντος. Πράγμα που σημαίνει ότι πριν την επίσκεψη θα πρέπει να του τηλεφωνεί και να μαθαίνει αν ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του έχει ύποπτα συμπτώματα.

Παρά την ανησυχία πως οι πολύ χαμηλές αφίξεις τουριστών στην πόλη, ίσως σημαίνουν πως οι δουλειές θα είναι δραματικά πεσμένες, κάτι τέτοιο (φαίνεται ότι) δεν ισχύει: τα περισσότερα κορίτσια, όπως εξήγησε και η Foxxy, πρόεδρος του Συνδικάτου των «Κόκκινων Φαναριών» που μίλησε στον Guardian, είναι κλεισμένα για τις επόμενες 5-6 μέρες, ενώ άπαντες τονίζουν πως είναι πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουν στη δουλειά τους.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss