Ανακοίνωσε τον Μεσάκ Τζου ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

INTIME

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης (28/09) ο Μεσάκ Τζου, με τους Κρητικούς να κάνουν γνωστό πως υπέγραψαν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πορτογάλο επιθετικό.

Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου όσον αφορά στους ελεύθερους παίκτες, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε μία ακόμα κίνησή του, με την απόκτηση του Μεσάκ Τζου. Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε φτάσει στο Ηράκλειο την Τρίτη για λογαριασμό των Κρητικών και αφού πέρασε με επιτυχίες τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κατόπιν υπέγραψε το συμβόλαιό του, με τη διοίκηση των ασπρόμαυρων να γνωστοποιεί πως αυτό θα έχει διάρκεια ως το 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού, Mésaque Geremias Djú, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας δυο ετών.

Ο 23χρονος Πορτογάλος, με καταγωγή από την Guinea-Bissau, γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1999 και μετρά 53 συμμετοχές και 14 γκολ με τις εθνικές ομάδες U16, U17, U18, U19 και U20 της Πορτογαλίας.

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Benfica, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 εντάχθηκε στην U21 της West Ham (29 εμφανίσεις, 4 γκολ).

Mésaque, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!”

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss