Ανακοινώθηκαν άσχημα νέα με αποχώρηση του Henry Cavill από τον ρόλο του Superman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Zack Snyder’s Justice League, για το οποίο σας αναφέραμε την άποψη μας, λεγόταν πως θα είχε την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill ως Superman, ωστόσο ενώ πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η επιστροφή του, κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει.

Λίγο καιρό μετά τα δεδομένα άλλαξαν, μιας και τόσο ο James Gunn, όσο και ο ίδιος ο Henry Cavill, επιβεβαίωσαν την αποχώρηση του δεύτερου από τον ρόλο του Superman. Ο Gunn ανέφερε πως θα εστιάσουν στην νεαρότερη ηλικία του υπερήρωα, συνεπώς ο Cavill δεν θα τον υποδυθεί ξανά. Ο ηθοποιός ανέφερε πως είχε συνάντηση με τους James Gunn και Peter Safran, απ’ όπου προέκυψαν άσχημα νέα, καθώς δε θα επιστρέψει ως Superman, όπως ανέφερε. Μετά από την ανακοίνωση του στούντιο πως θα βρίσκεται ξανά στον ρόλο τον περασμένο Οκτώβριο, αναγκάζεται να αποχωρήσει και η ζωή συνεχίζεται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Έχει σεβασμό στην απόφαση και εύχεται τα καλύτερα τόσο στους δυο ιθύνοντες, όσο και στο franchise καθώς το universe πλέον επεκτείνεται. Όπως δήλωσε, πέρασε πολύ καλά, ευχαριστεί τους fans για την στήριξη και “that’s life”.

Among those on the slate is Superman. In the initial stages, our story will be focusing on an earlier part of Superman’s life, so the character will not be played by Henry Cavill.
— James Gunn (@JamesGunn) December 15, 2022

Γενικότερα με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, αρκετοί από τους ήρωες της Justice League θα αλλάξουν, μιας και δε θα γίνει άλλη ταινία Wonder Woman, ο Jason Momoa ίσως σταματήσει στο Aquaman and the Lost Kingdom, ενώ ακόμα και το πρόσφατο Black Adam δεν είναι σίγουρο αν θα έχει και συνέχεια. Συνεπώς και η ταινία Man Of Steel 2 είναι δύσκολο να γίνει, ενώ και το μέλλον του Henry Cavill θεωρείτο αβέβαιο.
Μάλιστα πριν λίγο καιρό, όπως ανέφερε ο Dwayne Johnson (πριν από αυτά τα γεγονότα), αρχικά η Warner Bros. δεν ήθελε την επιστροφή για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Ωστόσο, ο ίδιος, η συνεπικεφαλής της εταιρείας παραγωγής του, Seven Bucks, Dany Garcia και Hiram Garcia, δεν δεχόντουσαν το όχι σαν απάντηση και έτσι πίεσαν στο να επιστρέψει. Μάλιστα ο Johnson θεωρεί τον Cavill όχι μόνο τον Superman της γενιάς μας, αλλά και τον καλύτερο.
Ωστόσο, πλέον δε θα γίνει άλλη ταινία με τον ηθοποιό και μένει να δούμε ποια θα είναι τα μελλοντικά project, τόσο όσον αφορά τον συγκεκριμένο ήρωα, όσο και τους υπόλοιπους.

C …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss