Ανακοινώθηκε ένα από τα πιο… ανούσια και αχρείαστα sequel που θα μπορούσαν να γίνουν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα sequel δίνουν και παίρνουν εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο δεν θα περιμέναμε κάτι τέτοιο για την ταινία R.I.P.D. Έτσι λοιπόν το R.I.P.D. 2: Rise of the Damned, έρχεται να συνεχίσει την άκρως αποτυχημένη ταινία.

Η πρώτη ταινία με budget 150 εκ. έβγαλε 78.3 εκ. και θεωρήθηκε παταγώδης αποτυχία. Το sequel θα είναι σε παραγωγή της Universal, χωρίς την παρουσία των Ryan Reynolds and Jeff Bridges σε σκηνοθεσία Paul Leyden (Chick Fight). Παίζουν οι Richard Fleeshman (The Sandman), Jake Choi (Single Parents), Kerry Knuppe (Hollywood), Stephanie Levi-John (The Spanish Princess), Craige Els (Doctor Who), Tilly Keeper (EastEnders), Nick Wittman (Mars), Gábor Perei (The Last Kingdom), Rachel Adedeji (Hollyoaks), Robert Jackson (Outside the Wire), Gergo Borbas (The Teacher), Máté Bede-Fazekas (Halo), Evlyne Oyedokun.
Η πρώτη ταινία είχε την εξής υπόθεση: O Νικ Γουόλκερ, ήταν ένας αστυνομικός που σκοτώθηκε στο καθήκον. Πλέον θα υπηρετεί την μονάδα R.I.P.D. (Rest in Peace Department), με αντάλλαγμα μια και μόνο ευκαιρία να βρει αυτόν που τον σκότωσε. Η αναζήτηση αυτή θα τον πάει στη Κόλαση και πίσω,… με συνεργάτη τον ιδιότροπο βετεράνο του τμήματος, τον σερίφη του 19ου αιώνα Ρόι Πάλσιφερ. Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να αποτρέψουν την κατάρρευση της κοσμικής ισορροπίας, όταν ένα τούνελ για την μετά θάνατον ζωή αρχίζει να στέλνει τις θυμωμένες ψυχές σε παντελώς λάθος κατεύθυνση…

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Goog …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss