Ανακοινώθηκε η σειρά sequel Blade Runner 2099 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tον τελευταίο καιρό βλέπουμε πάρα πολλά και γίνεται χαμός με την κυκλοφορία νέων ταινιών που θα γίνουν sequel παλιών επιτυχιών, είχαμε γράψει την άποψη μας για την ταινία Blade Runner 2049.

Από το Amazon Prime ανακοινώθηκε πλέον και sequel σειρά Blade Runner 2099 με τον σκηνοθέτη του original, Ridley Scott να είναι στην παραγωγή, ενώ η Silka Luisa θα είναι τόσο showrunner όσο και σεναριογράφος και περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, ενώ όπως μπορείτε να φανταστείτε θα εκτυλίσσεται 50 χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία.
O Michael Green, συνσεναριογράφος του “Blade Runner 2049,” θα είναι παραγωγός με τους Andrew Kosove, Broderick Johnson, Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Cynthia Yorkin, Frank Giustra, Isa Dick Hackett. Παράλληλα ο Tom Spezialy θα είναι σεναριογράφος και παραγωγός.
H υπόθεση για το Blade Runner 2049 είναι η εξής: 30 χρόνια έχουν περάσει από τα γνωστά γεγονότα, και ένας νέος blade-runner, ο αστυνόμος του Λος Άντζελες Κ, φέρνει στην επιφάνεια ένα χρόνια κρυμμένο μυστικό, το οποίο έχει προοπτικές να βυθίσει ό,τι απέμεινε από τον πολιτισμό στο χάος. Η ανακάλυψη του Κ τον οδηγεί στην αναζήτηση του Ρικ Ντέκαρντ, ενός παλιού συνάδελφου που έχει χαθεί επί 30 έτη.
Στην σκηνοθεσία είναι ο Dennis Villeneuve, στους κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Ryan Gosling, Robin Wright, Ana de Armas, Jared Leto, ενώ έχουμε και πάλι τον Harrison Ford.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την σειρά-ντοκιμαντέρ I Just Killed My Dad
18/09/2022

To πρώτο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss