Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: 148.325 νέοι ωφελούμενοι στο πρόγραμμα

Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή: Στην επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης ενεργοβόρων συσκευών αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Με σχέδιο επεκτείνεται το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω -Αλλάζω Συσκευή” με την ένταξη 148.325 νέων ωφελούμενων», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.
«Πάνω από 380.000 νοικοκυριά θα έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν & να ανακυκλώσουν τις ενεργοβόρες συσκευές τους», επισημαίνει.

#Με_σχέδιο επεκτείνεται το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω -Αλλάζω Συσκευή» με την ένταξη 148 325 νέων ωφελούμενων. Πάνω από 380.000 νοικοκυριά θα έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν & να ανακυκλώσουν τις ενεργοβόρες συσκευές τους. @KostasSkrekas
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) December 19, 2022

Την ένταξη 148.325 νέων ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή», από την υπάρχουσα λίστα επιλαχόντων, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των δικαιούχων σε περισσότερα από 380.000 νοικοκυριά.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος επιδοτείται η αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών (ψυγεία, κλιματιστικά, καταψύκτες) με νέες, χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης.

«Όπως είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η εξαιρετικά επιτυχημένη δράση ανακύκλωσης και αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών επεκτείνεται με τη διάθεση επιπλέον 136,6 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος “Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή”, σχεδ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss