Ανανεώθηκε η σειρά Interview With A Vampire λίγο πριν κυκλοφορήσει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μια ακόμα νέα σειρά που θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη είναι το Interview with the Vampire, βασισμένη στην ομότιτλη ταινία και πλέον ανανεώθηκε λίγο πριν κυκλοφορήσει.

Η σειρά είναι σε παραγωγή της AMC με πρωταγωνιστές τον Αυστραλό ηθοποιό Sam Reid στον ρόλο του Lestat, τον Jacob Anderson (Game of Thrones, Doctor Who) σε αυτόν του Louis, Bailey Bass (“Avatar” sequels) στον ρόλο της Claudia, η Kalyne Coleman ως Grace και τον Christian Robinson (BMF, Power Book III: Raising Kanan) σε αυτόν του Levi από το βιβλίο της Anne Rice, Interview with the Vampire, στο οποίο θα βασιστεί και θα έχει μάλιστα μια πρώτη σεζόν με 8 επεισόδια. H πρεμιέρα είναι στις 2 Οκτωβρίου.
Το Interview with the Vampire είχε την εξής υπόθεση: Ένας βρικόλακας, ο Λουί, διηγείται σ`έναν νεαρό δημοσιογράφο την ιστορία της ζωής του, ενώ ταυτόχρονα περιγράφει την περίεργη φύση του. Του εξιστορεί πώς σε μια περίοδο όπου η απελπισία και οι τύψεις κυρίεψαν τη ζωή του, συνάντησε τον βρικόλακα Λεστάτ, ο οποίος του πρόσφερε την καταραμένη αθανασία. Μαζί άρχισαν το ταξίδι της ατελείωτης νύχτας και της αιώνιας ζωής. Από τη Λουϊζιάνα του 1791 θα ταξιδέψουν στη Νέα Ορλεάνη. Ο Λουί δυσανασχετεί και θέλει ν’ απαρνηθεί τη νέα του φύση. Δίψα για ζωή θα του δώσει η παρουσία ενός νεαρού κοριτσιού, της Κλόντια.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineram …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss