Ανανεώθηκε η σειρά The Lincoln Lawyer – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη και μια ακόμα αξιόλογη ταινία να ετοιμάζεται να γίνει σειρά, αυτή τη φορά με το «The Lincoln Lawyer» να ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν.

Η σειρά του David E. Kelley βασισμένη στο βιβλίο του Michael Connelly έχει πάει στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven) στον χαρακτήρα του Mickey Haller, ενώ η Neve Campbell υποδύεται την γυναίκα του Maggie McPherson, μια παθιασμένη αναπληρώτρια εισαγγελέα. H πρώτη σεζόν έχει από 10 επεισόδια και βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της σειράς “The Brass Verdict” (Ο νόμος των δρόμων).
H υπόθεση έχει ως εξής: Ο Mickey Haller είναι δικηγόρος στο Λος Άντζελες. Συνήθως αναλαμβάνει μικροαπατεώνες, μεθυσμένους οδηγούς, βαποράκια, και καθώς πηγαινοέρχεται όλη μέρα από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη στα διάφορα δικαστήρια για να τους υπερασπιστεί, έχει για γραφείο του το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του – μιας Lincoln που την οδηγεί ένας πρώην πελάτης του για να τον ξεχρεώσει.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss