Ανατροπή από ΕΣΡ για ΣΚΑΪ: Απαγορεύονται όλες οι εκπομπές για το Survivor

Δημοσιεύτηκε μετά από καιρό η απόφαση του ΕΣΡ για την πρώτη σεζόν του Survivor, του 2016-2017 και η δημοσίευσή της έβγαλε πολλές ειδήσεις.

Πέρασαν 8 μήνες για την καθαρογραφή και δημοσίεση της εννιασέλιδης απόφασης 185/2017 και ένας χρόνος από τη σχετική συνεδρίαση του ΕΣΡ μέσα στους οποίους είχαμε κανονικά την προβολή του δεύτερου Survivor.

Η απόφαση ορίζει ότι αλλάζει κατηγορία σήμανσης το reality από τη δεύτερη που είναι σήμερα στην τρίτη. Aυτό σημαίνει πως η ώρα έναρξης μετάδοσης του προγράμματος είναι η ενάτη βραδινή, εκτός Παρασκευής και του Σαββάτου που θα πρέπει να ξεκινάει στις 10 μμ.

Η απόφαση λαμβάνεται στο όνομα της προστασίας ανηλίκων όπως αναφέρεται στο κείμενο.

Θεωρητικά θα μιλούσαμε για μία νίκη του νομικού τμήματος του ΣΚΑΪ αφού το Survivor δε μετακινείται σε νυχτερινή ζώνη που θα σήμαινε και απώλεια μεγάλου ποσοστού κέρδους από τις διαφημίσεις.

Το σοκ όμως για τον σταθμό είναι ότι δεν επιτρέπεται η προβολή, πριν από αυτές τις ώρες, εκπομπών που αναφέρονται στο «Survivor» Όσο για τα τρέιλερ, αυτά απαγορεύονται, εκτός και εάν από τα μεταδιδόμενα πλάνα προστατεύεται η νεότητα.

Με άλλα λόγια η εκπομπή «Survivor Πανόραμα» παύει να προβάλλεται το απόγευμα ανοίγοντας ένα μεγάλο κενό στο πρόγραμμα του σταθμού.

Η εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου περιείχε αποκλειστικές συνεντεύξεις, πλάνα από τα επεισόδια, αποκλειστικές πληροφορίες και ανάλυση των όσων συμβαίνουν καθημερινά στον Άγιο Δομήνικο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss