Ανατροπή στο GNTM: Χτύπησε και μένει εκτός τελικού η Κότυ

Το GNTM επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (21/12) στο Star, με μια μεγάλη ανατροπή. Η Κότυ είχε δύο ατυχήματα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Να αποχωρήσει από το GNTM αναγκάστηκε η Κότυ, που είχε δύο ατυχήματα στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια του Α’ μέρους του τελικού.
Όταν οι τέσσερις φιναλίστ ξεκίνησαν να περπατούν στην πασαρέλα μήκους 50 μέτρων, ένα απρόβλεπτο γεγονός ανέτρεψε τα πάντα σχετικά με τις φιναλίστ. Η Κότυ είχε αναφέρει σε αρκετές περιπτώσεις ότι δυσκολεύεται να περπατήσει με τα ψηλοτάκουνα.

Το φόρεμα ήταν αρκετά μακρύ και η ίδια δυσκολευόταν να ισορροπήσει με αποτέλεσμα να παρατήσει και να χτυπήσει στον αστράγαλό της. Η παίκτρια σηκώθηκε και συνέχισε να περπατάει, ενώ χρειάστηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αν και αρχικά η ίδια δήλωσε ότι ήταν καλά και μπορούσε να περπατήσει λίγο αργότερα έπεσε ξανά, αυτή τη φορά ακόμα πιο άσχημα με αποτέλεσμα να γυρίσει και τα δύο πόδια της. Μετά και από αυτό κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις με τους κριτές να αποφασίζουν να την αφήσουν εκτός τελικού.

Στις δοκιμασίες του τελικού συνεχίζουν οι Μαρίτα, Αλεξία και Βικτώρια.
Σχετικές ειδήσεις
GNTM: Ξεκινούν οι δοκιμασίες του τελικού – To «ατύχημα» που κόστισε
Η Κότυ είναι η φετινή νικήτρια του GNTM για το Twitter με αποδείξεις

GNTM: Το μοντέλο που δεν θυμόταν η Σοφία Χατζηπαντελή


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss