Αναβάθμιση και προσθήκες στην τέταρτη σεζόν από την σειρά The Boys – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά κόμικ The Boys είχε μια απολαυστική τρίτη σεζόν, για την οποία σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας, ενώ πλέον υπάρχουν προσθήκες και… αναβαθμίσεις για την επόμενη. Προστέθηκαν οι Valorie Curry και Susan Heyward, ενώ ο Cameron Crovetti (που παίζει τον γιο του Homelander) θα έχει μεγαλύτερο ρόλο, όπως αναμένεται. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα, αλλά αναμένεται να γίνει χαμός.

H σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διαφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια.
Οι δημιουργοί του βιβλίου, Garth Ennis και Darick Robertson είναι στην συμπαραγωγή, ο δημιουργός του “Supernatural” Eric Kripke είναι showrunner, ενώ πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Kensen A και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss