Αναβαθμίζουν το σχέδιο φύλαξης του Φιλοπάππου μετά τον θάνατο του 25χρονου

Αυτοψία στον χώρο  όπου έχασε τη ζωή του ο 25χρονος στου Φιλοπάππου πραγματοποίησε η ηγεσία της ΕΛΑΣ, καθώς όπως φαίνεται, θα αναβαθμιστεί το σχέδιο φύλαξης της περιοχής. 

Αναλυτικότερα, την αυτοψία πραγματοποίησαν ο αρχηγός της Αστυνομίας Αριστείδης Ανδρικόπουλος, η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο αναπληρωτής γενικός αστυνομικός διευθυντής, Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο διοικητής της ασφάλειας Αττικής, Γιώργος Cωμάς, ο διευθυντής της Αστυνομίας Αθηνών, ο διοικητής της Άμεσης Δράσης και ομάδα ΔΙΑΣ.

Η κίνηση αυτή δείχνει πως το μέχρι τώρα επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης του Φιλοπάππου δεν ήταν αποτελεσματικό. Έτσι, επιχειρείται η αναβάθμισή του με αύξηση περιπολιών από μικτά αστυνομικά κλιμάκια που θα αποτελούνται τόσο από έσντολους, όσο όμως και από αστυνομικούς με πολιτικά.

Υπάρχει μάλιστα σχεδιασμός και για επιχειρήσεις “σκούπα” στα σημεία εισόδου στον χώρο.

Επίσης γίνεται γνωστό πως επεκτείνονται χρονικά οι περιπολίες στον “Ιερό Βράχο” και όχι μόνο, από τις 11 το βράδυ ως τη μία τα ξημερώματα.

Σημειώνεται, πως όλα αυτά γίνονται μετά το συμβάν του θανάτου ενός 25χρονου, ο οποίος έπεσε από τα βράχια του λόφου μετά από ληστεία.

Φωτό: Ευρωκίνηση

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss