Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι καλύτερα, νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία»

O Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καλύτερα, όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ειδικότερα, βγήκε από την εντατική, όπου βρέθηκε σε καταστολή τις προηγούμενες ημέρες και νοσηλεύεται από χθες σε απλή κλίνη του νοσοκομείου και λαμβάνει οξυγόνο.

Στον αέρα της εκπομπής της KatKen ο παρουσιαστής απευθείας από το νοσοκομείο

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και, με το αστείρευτο χιούμορ που τον διακρίνει, αστειεύτηκε για όσα πέρασε και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα αφήσει πίσω του την δυσάρεστη αυτή περιπέτεια.

«Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ»

Αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνισή σου Κατερίνα μου μπορεί να με στείλει εντατική».

«Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου»

«Νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία, νομίζω θα τα καταφέρω»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, κι άλλες φορές ήμουν και υποτροπίαζε το πράγμα, αλλά εννοείται ότι κάθε φορά θα το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώσουμε. Νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία, νομίζω θα τα καταφέρω».

«Κάθε φορά θα το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώσουμε»

«Να πείτε στον Νίκο Κοκλώνη ότι έχει ανεβάσει level»

Μπορεί ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο απέδειξε ότι οι κεραίες του μένουν πάντα «σηκωμένες» αφού δεν του ξέφυγαν όσα διαδραματίζονται κάθε Σάββατο στο «J2US». Συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να πείτε στον Νίκο Κοκλώνη ότι έχει ανεβάσει level. Το τρέιλερ του μόνο σε αμερικανική τηλεόραση θα έπαιζε. Το τρέιλερ είναι η σμίκρυνση ενός περιεχομένου».

«Το τρέιλερ του μόνο σε αμερικανική τηλεόραση θα έπαιζε»

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από το πλευρό του παρουσιαστή δεν έλειψαν λεπτό ο γιος του, Στέργιος, και η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, οι οποίοι του έδιναν συνεχώς κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσει την περιπέτειά του. Μάλιστα, μόλις χθες, η σύντροφος του παρουσιαστή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

Υπενθυμίζουμε πως, όπως είχε κάνει γνωστό ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, το πρωί της Τετάρτης (20.10), μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στην εντατική και διασωληνώθηκε έπειτα από ένα σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, καθώς και με έντονο τρέμουλο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss