Ανδρέας Μικρούτσικος: Στην εντατική διασωληνωμένος ο παρουσιαστής

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο αγαπημένος παρουσιαστής βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή: «Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες, αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις τεσσερισήμισι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν».

«Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν», συμπλήρωσε ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss