Ανδρέας Πάτσης: Αυτές είναι οι εταιρείες που συμμετέχει

«Πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση και «τροφή» στην αντιπολίτευση φαίνεται πως δίνει η υπόθεση του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος εκδιώχθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Αν και η υπόθεση φαίνεται να ήταν γνωστή εδώ και καιρό, η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για τα αντανακλαστικά της στην αποπομπή του κ. Πάτση, ο οποίος διαχειριζόταν κόκκινα δάνεια, ενώ έπαιρνε τεράστιες αμοιβές από τα ΕΛΤΑ – άνω των 800 χιλ. ευρώ, για νομικές – συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που συμμετέχει ο πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ.

Από το 1995 συμμετέχει στην εταιρεία «Multi Collection» (κοινή εταιρεία με Τράπεζα Πειραιώς), η οποία διαχειριζόταν «κόκκινα» δάνεια.
Το 2010 η εταιρεία «Πλάτων», την οποία ίδρυσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, (σε συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς), αγόρασε «κόκκινα» 62 εκατ. € με 4,3 εκατ. ευρώ.

Ο Ανδρέας Πάτσης συμμετέχει επίσης στην Horsehold (Κυπριακή LTD) από το 2017, ενώ το 2019 επενδύει 1 εκατ. € στην Lyktos (μέτοχος Παγκρήτιας) με δάνειο Ελβετίας.Το 2022 ιδρύει την εταιρεία «Ανδρέας Πάτσης και Συνεργάτες», εκπροσωπώντας το DLA Piper, Νομικές Υπηρεσίες ΕΛΤΑ.

Επιπλέον, εμπλέκεται σε νομικές …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss