Ανδρέας Πάτσης: Μένω στη Βουλή, θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου

Ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του υποστήριξε ότι όλες οι επαγγελματικές του ενέργειες ήταν ήδη γνωστές από το 2020 ενώ επεσήμανε πως δεν θα αφήσει την έδρα του παρά τη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία.

Σάλος έχει προκληθεί με τις αποκαλύψεις για την εταιρεία διαχείρισης «κόκκινων» δανείων αλλά και τις εταιρείες στην Κύπρο, που είχε στην κατοχή του ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε πως θα παραμείνει στη Βουλή και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ανδρέας Πάτσης επιβεβαίωσε τη διαγραφή του ενώ εξήγησε, από τη δική του οπτική γωνία, το τι ακριβώς συνέβη με την εταιρεία που είχε συστήσει, αρνούμενος ότι επρόκειτο για «κόκκινα» δάνεια.

«Το οξύμωρο είναι ότι ενώ ως βουλευτής παρείχα τεράστιο έργο στον νομό Γρεβενών, έγινα πρόσωπο της επικαιρότητας λόγω της αποπομπής μου. Σημεία των καιρών. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Στην πολιτική πρώτα καταδικάζεσαι και μετά δίνεις εξηγήσεις. Αντίθετα από τη δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ», είπε μεταξύ άλλων.
Ο Ανδρέας Πάτσης έκανε λόγο για ολόσωστη απόφαση του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι προχώρησε στη διαγραφή του για να μην στρέψει την ατζέντα στο «νοσηρό κλίμα που επιχειρεί να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Πολάκης».

Μιλώντας για την επίμαχη εταιρεία ανέφερε πως έχει άδεια στην Ελλάδα και εξήγησε πως «Όλα αυτά από όταν εκλέχθηκα βουλευτής βγήκαν στη δημοσιότητα. Από το πρώτο μου πόθεν έσχες έγινε καταγγελία, ψάχτηκε, βγήκε πόρισμα. Όλα αυτά ήταν δηλωμένα, και δεν μπορούμε να λέμε εν έτει 2022 ότι ήταν κρυφά».

«Γιατί δεν ανατρέχετε στο πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής που ήταν απαλλακτικό για εμένα; Δόθηκαν όλα τα στοιχεία επί οκτώ μήνες σε ελεγκτική εταιρεία, η οποία οδήγησε σε πόρισμα. Αν το μεμπτό της πολιτικής μου διαδρομής είναι ότι θα έπρεπε αυτές τις εταιρείες να τις μεταβιβάσω στα παιδιά μου για παράδειγμα, να το δεχτώ», σχολίασε σε άλλο σημείο.
Ο κ. Πάτσης εξήγησε ότι το 2010, όντας συνεργάτης της Τράπεζας Πειραιώς, αν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss