Android 11: Έρχεται ενημέρωση για τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro

Δύο ακόμη smartphone της OnePlus Τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro θα λάβουν την ενημέρωση Android 11, δίνοντας στους χρήστες μια νέα διεπαφή χρήστη και μερικές νέες δυνατότητες χώρου παιχνιδιών. Επίσης, η σκοτεινή λειτουργία γίνεται πιο εύκολα προσβάσιμη και αποκτά μια νέα δυνατότητα. Ενώ το νέο OnePlus 8t θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, τα νέα σχετικά με τα OnePlus 8 και 8 Pro κλέβουν για σήμερα τις εντυπώσεις καθώς και οι δύο συσκευές λαμβάνουν την ενημέρωση για το Android 11 από τώρα.

Με αυτήν την ενημέρωση, αυτά τα κορυφαία μοντέλα έχουν όχι μόνο βελτιώσεις σταθερότητας, αλλά και ορισμένες νέες δυνατότητες. Πρώτα απ ‘όλα, οι χρήστες λαμβάνουν ένα νέο σχέδιο διεπαφής χρήστη που μπορεί δυναμικά να προσαρμοστεί στην τρέχουσα ώρα της ημέρας. Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να επιλέξετε στο μενού ρυθμίσεων ότι η σκοτεινή λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα κατά το ηλιοβασίλεμα. Επιπλέον, η σκοτεινή λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί πιο εύκολα μέσω των Γρήγορων ρυθμίσεων.

Επιπλέον, ορισμένες δυνατότητες έχουν προστεθεί στην οθόνη Always-on-display. Υπάρχουν τώρα 10 πρόσθετες επιφάνειες παρακολούθησης και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οθόνη Always-on-display για να εμφανίσετε συμβάντα από το ημερολόγιο. Επιπλέον, η λειτουργία Game Space έχει επανασχεδιαστεί, η οποία περιέχει τώρα μια σειρά λειτουργιών γρήγορης απάντησης για μηνύματα Instagram και Whatsapp.

Μετά από αυτήν την ενημέρωση, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν πώς θέλουν να λαμβάνουν και άλλες ειδοποιήσεις στο Game Space. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις αλλαγές στην επίσημη καταχώριση ιστολογίου που δημοσιεύτηκε από την OnePlus.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss