Ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά: το vivo Y33S με μόλις €199,90!

Οκταπύρηνος επεξεργαστής, 8 GB RAM, οθόνη FHD+ 6,58 ιντσών, τέσσερις κάμερες με κύρια 50 MP, μπαταρία 5000 mAh, 5G συνδεσιμότητα και όλα αυτά σε τιμή-πρόκληση. Οι καλοκαιρινές προσφορές της vivo προκαλούν… καύσωνα!

Η vivo έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο φετινό καλοκαίρι με προσφορές που ανεβάζουν στα ύψη τον υδράργυρο, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους ένα τελευταίας γενιάς, υπερπλήρες smartphone σε ασυναγώνιστη τιμή. Τα Special Summer Sales της vivo είναι εδώ με το Y33S να ξεχωρίζει, καθώς με την τιμή του να διαμορφώνεται στα €199,90, αποτελεί μακράν την πιο value for money πρόταση της κατηγορίας του, παίζοντας ουσιαστικά… χωρίς αντίπαλο!
vivo Y33S: premium 5G πρόταση σε τιμή-πρόκληση
Ένα smartphone κομψό και μοντέρνο, με στιβαρή κατασκευή και premium look, το vivo Y33S ξεχωρίζει μέσα από την απλότητά του. Θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις: ένα λαμπερό μαύρο και το ιδιαίτερο μεσημβρινό όνειρο που προσφέρει μία μοναδική αίσθηση χάρη στην ανάγλυφη επίστρωση υγρών κρυστάλλων και μία εντυπωσιακή λάμψη, απόρροια της πορτοκαλί και μπλε διαβάθμισης. Με προφίλ σχεδόν 8 χιλ. και βάρος 182 γραμμαρίων, το Y33S θα προσαρμοστεί απρόσκοπτα στο lifestyle σου, ακολουθώντας σε όπου κι αν πας.
Η εκπληκτική οθόνη των 6,58 ιντσών είναι ανάλυσης FHD+ έτσι ώστε να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο -σειρές, ταινίες, video games- στα 1080p. Καλύπτει τη χρωματική γκάμα N …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss