Anklet Socks: Πώς να φορέσεις τα κοντά καλτσάκια για να κάνεις fashion statement

Να που αυτό το «παιδικό» αξεσουάρ ενηληκιώνεται.

Οι Mods τη δεκαετία του 1960, αλλά και οι ιέρειες του nerdy στυλ στα ‘00s, ορκίζονταν «αιώνια πίστη και παντοτινή αγάπη» στο όνομα αυτού του αξεσουάρ-κατάλοιπο από την παιδική μας ηλικία. Τα κοντά καλτσάκια (ή αλλιώς γνωστά ως anklet shocks) είναι συνυφασμένα στη συνείδησή των περισσότερων από εμάς με ένα τσούρμο παιδάκια που τρέχουν ανέμελα σε προαύλιο σχολείου ή παίζουν στην παιδική χαρά.

Τα trendy κορίτσια όμως στο Λονδίνο των 60s τα φόρεσαν μέσα από τα loafers και τις μπαλαρίνες τους δείχνοντάς μας πώς κάτι που έχει παιδικό DNA, μπορεί να «μεγαλώσει» ως ενήλικο (και πολύ χρήσιμο) αξεσουάρ για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. 40 χρόνια μετά οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη, όπως είναι ο Gucci και η Alberta Ferretti, έδειξαν τα κοντά αυτά καλτσάκια ως βασικό μέρος των συλλογών τους. Δεν ήταν στοιχείο διαφοροποίησης και χειραφέτησης, όπως ήταν το 1960, αλλά ένας τρόπος να συνδυάσουν την αθωότητα αυτού του school trend με την τελευταία λέξη της μόδας.

Τα κοντά καλτσάκια συνεχίζουν να είναι hot και σήμερα. Δεν αναφερόμαστε στα βαμβακερά αθλητικά που φοράμε μέσα από τα sneakers μας αλλά σε αυτά που σου δείχνουμε στην παρακάτω gallery: τα διάφανα ή τα λεπτά υφασμάτινα. Δες τρία στοιχεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν τα εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα και άρχισε να συμπεριφέρεσαι σε θέματα μόδας με πειθαρχία και συνέπεια απέναντι στις τάσεις… σαν καλή μαθήτρια #diplis.
Δες επίσης: Autumn Flowers: Τα 10 πιο κομψά, λουλουδάτα φορέματα της αγοράς για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss