Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω να μιλήσω για τις καταγγελίες, κάποια στιγμή θα το κάνω»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά της, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για το ελληνικό κίνημα #metoo και την απόφασή της να κάνει καταγγελία. Τόνισε ωστόσο, πως κάποια στιγμή θα τα πει όλα.

«Είμαστε συμβατοί με τον Φάνη, αλλά έχουμε μεγάλες διαφορές»

Αρχικά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Οι γιοι μου είναι 12 και 13 ετών, στην εφηβεία, δεν μου επιτρέπουν να μιλάω γι’ αυτούς, δυσκολεύομαι και χάνω την ψυχραιμία μου. Το ρόλο του αυστηρού στο σπίτι τον έχω εγώ και όπως με τους περισσότερους στην Ελλάδα, ο μπαμπάς είναι ο πιο ευχάριστος. Είμαστε συμβατοί με τον Φάνη, αλλά έχουμε μεγάλες διαφορές. Η μεγαλύτερη διαφορά μας είναι ο ρυθμός, εγώ είμαι πιο γρήγορη κι εκείνος πιο αργός».

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά ο Τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζει»

Η δημοφιλής ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά ο Τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζει. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε, στεναχωρήθηκα. Μας έπαιρναν μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά».

«Μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση»

«Στο παρελθόν, όταν ξεκίνησα με τους “Ψίθυρους Καρδιάς”, έγραφαν για σχέσεις που δεν ίσχυαν. Μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά τη γνώμη τους»

Αναφορικά με το #metoo, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Σε ότι αφορά το #metoo και την απόφασή μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, κάποια στιγμή θα το κάνω».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.