Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα 65α γενέθλιά της με ένα εντυπωσιακό πάρτι

Η Άννα Βίσση έχει απόψε τα γενέθλιά της κι έτσι το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε μαζί με φίλους και συνεργάτες της σε ένα prive πάρτι γενεθλίων.

Η Άννα Βίσση έχει γενέθλιά σήμερα και τα γιόρτασε μια μέρα νωρίτερα σε ένα άκρως ξέφρενο πάρτι μαζί με τους φίλους και συνεργάτες της.
Η κορυφαία σταρ έκλεισε τα 65 της χρόνια και διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι στα βόρεια προάστια της Αθβήνας. Το παρών έδωσαν διάσημοι φίλοι της τραγουδίστριας αλλά και οι πιο στενοί της συνεργάτες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαριάννα Λάτση, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και στελέχη της εταιρείας, όπως η project manager της Άννας, Μυρτώ Ζομπανάκη και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της εταιρείας, Βαγγέλης Θεοδώρου.
Οι διάσημοι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στο πάρτι της τραγουδίστριας ήταν ο Μπάμπης Στόκας, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Τάμτα, η Γιώτα Γιάννα, η Ευγενία Σαμαρά, ο Βασίλης Μίχας, ο Χρύσανθος Πανάς κ.α.

https://www.instagram.com/p/CmXfZ3ioXOl

Το πάρτι τα είχε όλα: τραγούδι, χορό, ξέφρενες στιγμές αλλά και καραόκε! Μάλιστα, καραόκε δεν δίστασε να κάνει και η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, η οποία θυμήθηκε τον ρόλο της στο «Ντόλτσε Βίτα» και τραγούδησε με την Άννα Β …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss