Αννίτα Ναθαναήλ: Αυτοί δεν γνωρίζουν τίποτα για μένα και τη ζωή μου

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Αννίτα Ναθαναήλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική Ελληνίδα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του πατέρα της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν καθώς και τον τρόπο διαχείρισης τους.

  • Κάποιοι σε έχουν στο μυαλό τους ως μια πλούσια κοσμική κυρία που κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση και διάφορες εκδηλώσεις.

Προφανώς αυτοί που περιγράφεις δεν γνωρίζουν τίποτα για μένα και τη ζωή μου. Αντιμετωπίζω δυσκολίες, όπως όλοι, και δίνω καθημερινά τις δικές μου μάχες γιατί αυτές δεν κάνουν διακρίσεις για κανέναν, είτε είναι οικονομικές είτε έχουν να κάνουν με ανθρώπους είτε με θέματα υγείας.

Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου ζούσα καθημερινά μέσα σε ένα νοσοκομείο δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος εξακολουθεί να παλεύει αλλά ευτυχώς πλέον βρίσκεται στο σπίτι. Πριν από 22 χρόνια, όταν γνώρισα τον Κρις, έφτιαξα τη δική μου οικογένεια, την οποία στήριζα οικονομικά για ένα μεγάλο διάστημα καθότι ο Κρις ήρθε στην Ελλάδα ως ξένος παίκτης, χωρίς να έχει ένα κομπόδεμα στην άκρη.

Όταν σταμάτησε το πόλο και βρεθήκαμε ξαφνικά με δυο παιδιά, δυσκολευτήκαμε. Ευτυχώς ο Κρις αποφάσισε να κάνει επάγγελμα το χόμπι του με την τεχνολογία και εγώ επένδυσα στο όραμα του και έτσι γεννήθηκε η iRepair, στην οποία μπήκα ως συνέταιρος. Σήμερα χάρη στην ιδιοφυΐα του Κρις η εταιρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πλέον ένα μέρος της ανήκει στον όμιλο Public/Media Markt.

  • Ποιο είναι το μυστικό για να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες στιγμές;

Το μυστικό είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει κανείς τις στραβοτιμονιές και τις ανηφόρες της ζωής. Η βασική μου αρχή είναι να επιλέγω τις μάχες που θα δώσω, δηλαδή να διαχωρίζω αυτές τις οποίες έχω το περιθώριο να χάσω. Είναι αδύνατο να κερδίζουμε πάντα και παντού.

Ξεκαθαρίζοντας τις προτεραιότητες μας και αξιολογώντας σωστά μια κατάσταση έχουμε κάνει τη μισή δουλειά για τη λύση του προβλήματος.

Δεν αντιμετωπίζω με την ίδια σοβαρότητα όλα τα θέματα. Αξιολογώ τις περιπτώσεις και αποφασίζω ποιες μάχες θα αφήσω να χαθούν υπέρ κάποιων άλλων, που πρέπει να τις παλέψω και να τις κερδίσω πάση θυσία.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss