Αννίτα Ναθαναήλ: Στην περίπτωση της Ιωάννας κέρδισα περισσότερα από όσα έδωσα

Για την δύναμη της προσφοράς μίλησε από καρδιάς η Αννίτα Ναθαναήλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Πρώτο ρόλο σε αυτή την αναφορά, βεβαίως, είχε η πολύτιμη σύμπραξη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα.

  • Τι πιστεύεις ότι βοήθησε πολύ την Ιωάννα Παλιοσπύρου;

Όλα μαζί, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Κυρίως η Ιατρική και όλοι οι γιατροί που τη βοήθησαν, και ειδικότερα η κυρία Καλοφώνου που ανακατασκεύασε το πρόσωπο της αλλά και μεγάλα κομμάτια του σώματος της, η καλή κατάσταση του οργανισμού της, η ικανότητα γρήγορης επούλωσης που έχει καθώς και το γεγονός ότι ακολούθησε όλες τις οδηγίες κατά γράμμα. Αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

  • Γνωρίζω και προσωπικά ότι είσαι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, που τρέχει πάντα να βοηθήσει με όποιον τρόπο. Το κάνεις για σένα ή τους άλλους;

Είναι τεράστια η χαρά της προσφοράς. Όταν ένιωσα τον αντίκτυπο που είχαν οι πράξεις μου στη ζωή της Ιωάννας, μου έδωσε τριπλό μπουστάρισμα για να προσφέρω όπου μπορώ γύρω μου. Η χαρά είναι εντελώς εθιστική! Τώρα πλέον το έχω επιλέξει και σε άλλο επίπεδο. Από το να βοηθάω μια χελώνα να περάσει τον δρόμο μέχρι να ανοίξω το παράθυρο για να βγει έξω μια μύγα αντί να τη σκοτώσω. Αυτό αποτελεί ψυχική εξέλιξη για μένα. Στην τελική, νομίζω ότι στην περίπτωση της Ιωάννας κέρδισα περισσότερα πράγματα εγώ ως άνθρωπος από όσα έδωσα στην ίδια.

  • Μέσα από την ιστορία της Ιωάννας απέκτησες ενδεχομένως κάποιες φοβίες για σένα ή τις κόρες σου; Σκέφτηκες αλλιώς κάποια πράγματα;

Όχι, αρνούμαι να μπω σε αυτό το τριπάκι. Είμαι πιο υποψιασμένη, αλλά μέχρι εκεί. Δεν αφήνω τον φόβο να δηλητηριάζει το παρόν μου. Θεωρώ σημαντικό το ότι όταν κάποιος κάνει μια τόσο κακή πράξη, πρέπει να τιμωρείται χωρίς ελαφρυντικά, τόσο για το θύμα που υπέφερα τα πάνδεινα όσο και για τον παραδειγματισμό των άλλων. Δυστυχώς μετά από μια τόσο ειδεχθή πράξη που παίρνει μεγάλη δημοσιότητα προκύπτουν πάντα μιμητές.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss