Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη: Ποτάμια οι δρόμοι σε λίγα λεπτά – Ξεβούλωναν φρεάτια με τα χέρια

Κακοκαιρία: Απίστευτες σκηνές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μόλις μερικά λεπτά ισχυρής βροχόπτωσης – Παρέλυσαν οι κεντρικοί δρόμοι της συμπρωτεύουσας

Ισχυρό το πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Θεσσαλονίκη, όπου εκτός της έντονης βροχόπτωσης παρατηρείται και μεγάλη κεραυνική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, μέσα σε λίγα λεπτά η οδός Τσιμισκή άρχισε να γεμίζει με νερό, με αποτέλεσμα τα φρεάτια να μην προλαβαίνουν να απορροφήσουν τη μεγάλη ποσότητα, την ώρα που οι πεζοί διασχίζουν με δυσκολία τον δρόμο.
Η κίνηση των οχημάτων αυτήν την ώρα διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.

Πλημμύρισε η 26ης Οκτωβρίου – Πολίτες Ξεβουλώνουν τα φρεάτια με τα χέρια
Την ίδια ώρα, σε ποτάμι έχει μετατραπεί η οδός 26ης Οκτωβρίου που περνά μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Ένας περαστικός, μάλιστα, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί και υπό το φόβο μην πλημμυρίσει πιθανότατα η περιουσία του φαίνεται να προσπαθεί να ξεβουλώσει με τα χέρια του ένα φρεάτιο, ένα από τα πολλά που έχουν πλημμυρίσει και αναβλύζουν νερό στο οδόστρωμα.

Μεγάλος όγκος νερού έχει συγκεντρωθεί αυτήν την ώρα στους κεντρικούς άξονες, με τα διερχόμενα ΙΧ να δυσκολεύονται ιδιαίτερα να διασχίσουν το δρόμο.
Μεγάλα προβλήματα εντιοπίζονται και στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, καθώς μεγάλες ποσότητες νερού έχουν πέσει και στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss