Anon: Ο Clive Owen στα δίχτυα του Κυβερνοεγκλήματος και της ανομίας (trailer)

Ο σπουδαίος δημιουργός Andrew Niccol, που σκηνοθέτησε και έγραψε το αριστουργηματικό Gattaca και συνέλαβε την ιστορία του συναρπαστικού The Truman Show – που του χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Σεναρίου-, επιστρέφει με μια καθηλωτική ιστορία που διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον, αντλώντας έμπνευση από το παρόν.

Πιστός στα θέματα που θέτουν ερωτήματα για τις ηθικές επιπλοκές της χρήσης της τεχνολογίας, ο δημιουργός εξερευνά τον ρόλο της πληροφορίας και την έλλειψη ιδιωτικότητας στην εποχή των social media, του σκανδάλου Σνόουντεν και του WikiLeaks. Στο φιλόδοξο αυτό φιλμ νουάρ επιστημονικής φαντασίας, που έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Niccol, πρωταγωνιστεί ο καθηλωτικός Clive Owen («Εξ Επαφής», «Τα Παιδιά των Ανθρώπων») και η Amanda Seyfried («Mamma Mia! Η ταινία», «Οι Άθλιοι»).

Στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Σαλ Φρίλαντ (Clive Owen) πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα (Amanda Seyfried), η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως The Girl, δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Σαλ πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.

 

Η ταινία ΑΝΟΝ θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαΐου 2018 από την Tanweer.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss