Οι Anonymous χάκαραν χιλιάδες σάιτ στο Dark Web

Η διαρροή δεδομένων από χιλιάδες σάιτ του Dark Web ήταν το αποτέλεσμα επίθεσης ομάδας χάκερ που συνδέονται με τους Anonymous. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα κατάφερε να «ρίξει» το 20% των ιστοσελίδων.

Ανάμεσά τους, και περίπου 1.000 ιστοσελίδες όπου υπήρχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Στόχος της επίθεσης ήταν το Freedom Hosting II, ο μεγαλύτερος host ιστοσελίδων στο Dark Web. Οι χάκερ κατάφεραν να εισβάλουν στους σέρβερ και έτσι να αποκτήσουν πρόσβαση και να «κατεβάσουν» 75 GB δεδομένων.

Σύμφωνα με την ερευνήτρια Sarah Jamie Lewis, το Freedom Hosting II χρησιμοποιεί το 15-20% των ιστοσελίδων που είναι «αόρατα» στις μηχανές αναζήτησης και γίνονται προσβάσιμα μέσω του browser Tor.

Οι επισκέπτες που επισκέπτονται αυτές τις ιστοσελίδες «καλωσορίζονται» με το μήνυμα: «Γεια σας, έχετε χακαριστεί από το Freedom Hosting II».

Οι χάκερ ζητούσαν για λύτρα 0,1 bitcoin, ένα ποσό με την τρέχουσα ισοτιμία κοστίζει 100 δολάρια. Επίσης, οι χάκερ έχουν αποσπάσει 75 GB αρχείων και 2,6 GB από τις βάσεις δεδομένων στους σέρβερ.

Οι Anonymous ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να επιτεθούν στο Freedom Hosting II, αφότου έμαθαν πως μέσω αυτού διακινούνταν παιδικό πορνογραφικό υλικό. Περίπου από το 50% του υλικού που κατέβασαν ήταν παιδική πορνογραφία.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss