Ανώτατος Ολλανδός στρατηγός συμμετέχει σε Gay Pride: «Υποστηρίζω τους ΛΟΑΤ, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση»

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον στρατό»
Οστρατηγός  και διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων Onno Eichelsheim, , συμμετείχε πρόσφατα στην παρέλαση στα κανάλια του Άμστερνταμ. Σύμφωνα με τον στρατηγό, είναι απαραίτητο να ενθαρρυνθεί η ποικιλομορφία εντός του στρατού. “Ως επικεφαλής της οργάνωσής μας, θέλω να δείξω ότι υποστηρίζω τους ΛΟΑΤ, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση και τους ανθρώπους μου”, δήλωσε.
Ο Onno Eichelsheim είναι στρατηγός της ολλανδικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας και από το 2021 επίσης διοικητής των ενόπλων δυνάμεων. Πρόκειται για τον ανώτερο αξιωματικό του ολλανδικού στρατού, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ του υπουργού Άμυνας και των υπόλοιπων ενόπλων δυνάμεων. Από αυτή τη θέση, θέλει να εισάγει περισσότερη σεξουαλική ποικιλομορφία στο στρατό, γι’ αυτό και θεώρησε σκόπιμο να συμμετάσχει στο Gay Pride στα κανάλια του Άμστερνταμ. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ένας τόσο υψηλόβαθμος στρατιωτικός.

 “Ως επικεφαλής της οργάνωσής μας, θέλω να δείξω ότι υποστηρίζω το LGBT, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση και τους ανθρώπους μου. Αλλά θέλω επίσης να στείλω ένα μήνυμα στον έξω κόσμο: Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον στρατό. Όχι μόνο επειδή χρειάζομαι ανθρώπους – έχουμε πολλές κενές θέσεις εργασίας – αλλά και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι οι ποικιλόμορφες ομάδες λειτουργούν πολύ καλύτερα”, εξήγησε ο Eichelsheim.
Διαφορετικότητα
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο στρατηγός μιλάει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss