Αντάλλαξαν επαίνους Αντετοκούνμπο και Κάρι για τον κορυφαίο του ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στεφ Κάρι αντάλλαξαν… επαίνους, κατά τις media day των Μιλγουόκι Μπακς και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Το ΝΒΑ μετρά αντίστροφα για τη νέα σεζόν και στην εναρκτήρια επίσημη συγκέντρωση για τις media day, Αντετοκούνμπο και Κάρι, είχαν από μια, πολύ, καλή κουβέντα, ο ένας για τον άλλον!

Με αφορμή την επιλογή του από το ESPN στην πρώτη θέση των κορυφαίων παικτών της λίγκας για την προσεχή περίοδο, ο Γιάννης είπε:

“Πιστεύω ότι έχω ωρισμάσει αρκετά και καταλαβαίνω ότι πράγματι είμαι στους κορυφαίους παίκτες, όμως ο πρώτος, ο κορυφαίος, είναι αυτός που βοηθάει την ομάδα του να μείνει όρθια και να φτάσει μέχρι το τέλος. Για την ώρα, ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος, έως ότου βρεθεί ο επόμενος”!

Λίγες ώρες αργότερα στο Σαν Φρανσίσκο, ο Στεφ Κάρι ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Γιάννη. Αφού βεβαιώθηκε για την εγκυρότητα της δήλωσης του Αντετοκούνμπο, ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είπε:

“Το είπε, ε; Δεν το… σκεφτήκατε εσείς;

Σας ευχαριστώ που μου το είπατε και ευχαριστώ και τον ίδιο.

Κι εγώ θα έλεγα το ίδιο για τον Γιάννη. Πάντα το λέω όταν αντιμετωπίζω τον Πρωταθλητή, το σκεφτόμουν και πέρυσι, που είχαν (σ.σ. Μιλγουόκι Μπακς) κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Άλλωστε έτσι είναι τα πράγματα στο ΝΒΑ, όλοι κοιτάμε την ομάδα που πήρε τον προηγούμενο τίτλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μπάσκετ επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα! (video)

Στεφ Κάρι: Ανόητο να μην υπολογίσουν τους Γουόριορς για τίτλο!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss