Αντετοκούνμπο: «Είμαι όμορφος, δε γίνεται να βάζω και τρίποντα»

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι ανίκητοι στο NBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το διασκεδάζει στις προπονήσεις της ομάδας του, με τον νέο… κολλητό του Σερζ Ιμπάκα.

Ένα χιουμοριστικό βίντεο από την προπόνησή του με τους Μιλγουόκι Μπακς δημοσίευσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σε αυτό εξηγεί στον Σερζ Ιμπάκα την αδυναμία του να πετύχει τρίποντα, με ένα ξεχωριστό και πάντα ευχάριστο, δικό του τρόπο.
Νομίζει ότι θα κερδίσει σήμερα λέει ο Ιμπάκα και ο Αντετοκουμπο του απαντά: «Δεν μπορώ να έχω τα πάντα στη ζωή. Δεν μπορώ να είμαι όμορφος, να έχω όμορφα παιδιά, όμορφη γυναίκα, εξαιρετική οικογένεια, εξαιρετικούς συμπαίκτες, εξαιρετικούς προπονητές. Να είμαι όμορφος, αθλητικός. Δεν μπορώ να έχω τα πάντα στη ζωή. Δεν γίνεται να μπορώ να βάζω και τρίποντα. Ο Θεός έπρεπε να με κρατήσει ταπεινό. Ο Θεός είπε βασικά ότι “δεν μπορείς να βάλεις και τρίποντα, δεν μπορείς να σουτάρεις, μείνε ταπεινός αγόρι μου”. Κυριαρχώ, παίρνω ριμπάουντ, κάνω γιούροστεπ. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να μείνω ταπεινός», είπε γελώντας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σχετικές ειδήσεις

NBA: Τρέχουν με ιστορικό 8Χ8 οι Μπακς και τριπλό Αντετοκούνμπο (video)

Αθλητικές μεταδόσεις: Τσιτσιπάς, Σάκκαρη, Αντετοκούνμπο και Ολυμπιακός
NBA: Ασταμάτητοι οι Μπακς με σούπερ Giannis και 6 στα 6 (video)


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss