Ανθή Σαλαγκούδη: «Την πρώτη φορά που είδα τον Περικλή μετά το “Survivor” ήταν αμήχανα»

Στη ενότητα «Συμπλήρωσε τη φράση» στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πήρε μέρος η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία έδωσε ορισμένες απολαυστικές απαντήσεις.

«Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητα μου για να βρω ξαπλώστρα σε πολυσύχναστη παραλία»

Αρχικά, είπε: «Δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κάποιον που λέει συνέχεια ψέματα. Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητα μου για να βρω ξαπλώστρα σε πολυσύχναστη παραλία».

«Την πρώτη μέρα στο “Survivor” τούς ζήτησα να μου δείξουν τις τουαλέτες»

«Το πιο ντροπιαστικό που μου συνέβη ήταν την πρώτη μέρα στο “Survivor” ζήτησα να μου δείξουν τις τουαλέτες. Έχω μετανιώσει για το φαγητό που έφαγα μετά τον Άγιο Δομίνικο», συμπλήρωσε η ίδια.

«Το πιο απρεπές που έχει γραφτεί για μένα είναι για την οικογένειά μου»

Η Ανθή Σαλαγκούδη συνέχισε λέγοντας: «Το πιο απρεπές που έχει γραφτεί για μένα είναι για την οικογένειά μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι πήγα να τον δω στο Λονδίνο χωρίς να με περιμένει».

«Στο “Survivor” πλενόμασταν με την άμμο από τη θάλασσα»

Και πρόσθεσε: «Κάτι που δεν γνωρίζετε για το “Survivor” είναι ότι πλενόμασταν με την άμμο από τη θάλασσα. Την πρώτη φορά που είδα τον Περικλή μετά το “Survivor” ήταν λίγο αμήχανα».

«Σιχαίνομαι την απλυσιά και την βρομιά»

Και αμέσως μετά ανέφερε: «Σιχαίνομαι την απλυσιά και την βρομιά. Παλαιότερα με είχαν μπερδέψει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή».

«Θα παρουσίαζα μια εκπομπή με κοινωνικό περιεχόμενο»

Η Ανθή Σαλαγκούδη κατέληξε λέγοντας: Το πιο αστείο φλερτ που μου έκαναν ήταν με κομπλιμέντα για τις αγωνιστικές μου ικανότητες. Θα παρουσίαζα μια εκπομπή με κοινωνικό περιεχόμενο».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.