Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή – Οι πρώτες της δηλώσεις

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» επέστρεψε το πρωί της Τρίτης (8/11) η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη, επέστρεψε στο πόστο της το πρωί της Τρίτης. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απουσίαζε τις προηγούμενες μέρες από το «Κοινωνία Ώρα MEGA» για λόγους υγείας. Σήμερα, συναντήθηκε ξανά με τον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος την καλωσόρισε και εξομολογήθηκε ότι του έλειψε.
«Ποια έχω δίπλα μου; Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να ξέρετε, μου έλειψες πάρα πολύ», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο δημοσιογράφος.

Έπειτα η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε με χαμόγελο: «Είναι μια καρμική σχέση. Δε μπορώ να ξυπνάω χωρίς τον Χασαπόπουλο. Ευχαριστώ για αυτή την ωραία υποδοχή. Να λείπω πιο συχνά, να δείχνετε πως με αγαπάτε. Θα σας ζητήσω συγγνώμη, θα βγάλω την εκπομπή στο σκαμπό σήμερα, αλλά δείτε, τα πάω πολύ καλύτερα, μπορώ να κινηθώ γύρω γύρω».
Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής: «Όπως βλέπετε και σήμερα η κ. Ανθή Βούλγαρη δεν είναι μαζί μου, γιατί όταν μιλάει ο άντρας του σπιτιού δεν ακούει η κ. Βούλγαρη. Όταν δεν ακούει η κ. Βούλγαρη αυτά παθαίνει κάποιος. Και σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, περαστικά να της ευχηθούμε. Όταν υποφέρει κάποιος δεν μπορείς να πεις και τίποτα περισσότερο. Της τα έλεγα, αλλά εν πάση περιπτώσει».

Λίγη ώρα αργότερα, η Ανθή Βούλγαρη ακούστηκε από το τηλέφωνο να του εύχεται χρόνια πολλά και να εξομολογείται ότι την έχει πιάσει λουμπάγκο.

«Άμα σε πιάσει το λουμπάγκο… Είμαι σαν τελικό σίγμα. Είμαι με ενέσεις από χθες. Ήρθε ο γιατρός στο σπίτι, δεν μπορώ να κουνηθώ. Θα είμαι μαζί σου μέχρι τα διακόσια, μην ανησυχείς», είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικές ειδήσεις
Ανθή Βούλγαρη: Απούσα σήμερα από το πρωινό του MEGA – Τι της συνέβη
Ανθή Βούλγαρη: Το ανατρεπτικό νυφικό σύνολο!

Ανθή Βούλγαρη: Το παραδοσιακό σπίτι & ο εναλλακτικός γάμος


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss