Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Sean Bean σχετικά με τις σκηνές σεξ σε ταινίες και σειρές – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Sean Bean προέβη σε κάποιες δηλώσεις που δεν είχαν θετικό αντίκτυπο λέγοντας πως ο «συντονιστής οικειότητας» που έχει μπει στις σκηνές σεξ από ταινίες και σειρές “χαλάει όλη την μαγεία τους και τον αυθορμητισμό”.

Ανέφερε στους Times, πως «Θα μού αποσπούσε την προσοχή από την δουλειά μου. Ο φυσικός τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρονται οι εραστές θα καταστρεφόταν από κάποιον που υποβάθμιζε την σκηνή σε τεχνικό επίπεδο».
Μάλιστα αναφέρθηκε και σε μια σκηνή από την διασκευή της κλασικής ταινίας «Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλι» (1993) στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με την Τζοελί Ρίτσαρντσον. Δήλωσε: «Είχε αυθορμητισμό η λαίδη Τσάτερλι, ήταν μια χαρά. Είχαμε καλή χημεία με την Τζοελί. Και ξέραμε ότι αυτό που κάναμε ήταν ασυνήθιστο, άβολο. Εκείνη παντρεμένη, εγώ παντρεμένος. Όμως ακολουθούσαμε το κείμενο, την ιστορία. Προσπαθήσαμε να αποδώσουμε την αλήθεια όσων έγραψε ο Ντ. Χ. Λώρενς στη νουβέλα του».
Μαλιστα αναφερόμενος στην σειρά Snowpiercer που παίζει, έκανε λόγο για ενός είδους… λογοκρισία σύμφωνα με την γνώμη του και συγκεκριμένα μίλησε για μια ιδιαίτερη ερωτική σκηνή με την συμπρωταγωνίστρια του Lena Hall.
Οι δυο τους έρχονται σε στενή επαφή με τη βοήθεια ενός μάνγκο, ωστόσο η σκηνή αυτή δεν μπήκε στην σειρά. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι η επίμαχη σκηνή κόπηκε. Συχνά η καλύτερη δουλειά που κάνεις, όπου προσπαθείς να ξεπεράσεις τα όρια σου και η φύση της είναι πειραματική, λογοκρίνεται όταν από την παραγωγή ή τους διαφημιστές σού λένε ότι είναι υπερβολική. Μα είναι μια ωρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss