Αντιδράσεις για το…σόου του Τριντό: «Ξεσάλωσε» τραγουδώντας Queen πριν απο την κηδεία της Ελισάβετ

Σάλο έχει προκαλέσει το στιγμιότυπο όπου ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό τραγουδάει δημόσια το Bohemian Rhapsody, λίγο πριν από την κηδεία της Ελισάβετ. Πολλοί έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για ασέβεια, οι συνεργάτες του όμως τον υπερασπίστηκαν

Το γραφείο του Τζάστιν Τριντό υπερασπίστηκε τον Καναδό πρωθυπουργό, αφού βιντεοσκοπήθηκε να τραγουδά με πιάνο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της βασίλισσας.

I actually love a good piano bar. Haven’t gone to one since before COVID, this reminds me I should check one out near me.PM at the Savoy in London last night singing a little Queen….for the Queen… pic.twitter.com/yyCxIRAbJl
— Brian Lilley (@brianlilley) September 19, 2022

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τριντό φαίνεται να τραγουδά το Bohemian Rhapsody από το βρετανικό ροκ συγκρότημα Queen. Η βασίλισσα ήταν αρχηγός του κράτους του Καναδά και ο Τριντό όρισε την 19η Σεπτεμβρίου ως ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα.
Οι επικριτές κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό για έλλειψη σεβασμού, δεν ήταν λίγοι ωστόσο εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν. Το βίντεο έχει κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενώ ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι είναι γνήσιο, δεν έγινε γνωστό ποιος το τράβηξε.

Embarrassing doesn’t even begin to describe it. Yes, people sometimes need to let off steam. No, there’s no evidence he was drunk. But come on — he’s the Prime Minister, in a public place, on the eve of the Queen’s funeral. And this is how he behaves?https://t.co/wJgPH1ZZJX
— Andrew Coyne ?? (@acoyne) September 19, 2022

Η λήψη έγινε στo πολυτελές ξενοδοχείο Corinthia, όπου διέμενε η καναδική αποστολή, το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου. Ο Τριντό με ένα μπλουζάκι φαίνεται να ακουμπάει σε ένα πιάνο καθώς ο Γκρέγκορι Τσαρλς, ένας μουσικός από το Κεμπέκ ο οποίος έχει λάβει το παράσημο «Τάγμα του Καναδά» παίζει το Bohemian Rhapsody. Ο Τριντό ακούγεται να τραγουδάει διάσημους στίχους απο το τραγούδι.
Ο Τσαρλς είπε στην καναδική εφημερίδα Globe and Mail ότι το γκρουπ τραγούδησε μαζί του για δύο ώρες και ότι ήταν «πολύ διασκεδαστικό», θυμίζοντάς του στιγμιότυπα από τις κηδείες που γίνονται στην Καραϊβική και συνδυάζουν ζοφερές στιγμές με εκείνες που γιορτάζουν τη ζωή.
Το βίντεο έχει προκαλέσει ωστόσο επικρίσεις σε ορισμένους Καναδούς σχολιαστές και μέλη του κοινού. «Το ντροπιαστικό είναι οτι δεν προσπάθησε καν να το καλύψει», έγραψε ο Andrew Coyne, αρθρογράφος της Globe and Mail, στο Twitter.
«Είναι ο πρωθυπουργός, σε δημόσιο χώρο, την παραμονή της κηδείας της βασίλισσας. Και συμπεριφέρεται έτσι;» Η Vivian Bercovici, πρώην πρέσβης του Κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss