Αντιδράσεις για τον James Franco στον ρόλο του Fidel Castro αλλά η κόρη του τον.. εγκρίνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές βιογραφίες στην μεγάλη οθόνη, μερικές εκ των οποίων είναι εντυπωσιακές κυρίως λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας των ηθοποιών με τις προσωπικότητες που έπαιξαν.

Δεν ξέρουμε αυτή πως θα βγεί ούτε σαν παρουσία, ούτε ερμηνευτικά αλλά η απόφαση να παίξει ο James Franco τον εμβληματικό Fidel Castro για την ταινία Alina of Cuba, έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και είναι λογικό, ειδικά σε σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις και τις ακυρώσεις project Λατίνων.
Ωστόσο, η κόρη του Fidel Castro, Alina Fernández υποστηρίζει την συγκεκριμένη επιλογή λέγοντας: «Ο James Franco έχει μία φανερή ομοιότητα με τον Fidel Castro, εκτός από τις ικανότητές του και το χάρισμά του. Το πρότζεκτ είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου με Λατίνους, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Βρίσκω την επιλογή του καστ καταπληκτική. Οι κινηματογραφιστές έχουν δουλέψει πολύ και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη συνολική τους επιλογή».
Οι αντιδράσεις είναι ήδη μεγάλες πάντως και ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Τζον Λεγκουιζάμο ο οποίος έθιξε το γεγονός ότι οι Λατίνοι αποκλείονται από τις παραγωγές του Χόλιγουντ. «Πώς γίνεται το Χόλιγουντ όχι μόνο να μας αποκλείει αλλά να κλέβει επίσης τις αφηγήσεις μας; Τέρμα η οικειοποίηση του Χόλιγουντ και των πλατφορμών! Μποϋκοτάζ! Επίσης, είναι σοβαρά δύσκολη ι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss