Αντιγώνη Ντρισμπιώτη: Υποψήφια για κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια στίβου για το 2022

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην είναι ανάμεσα στις δέκα αθλήτριες που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και διεκδικούν το τίτλο της κορυφαίας στην Ευρώπη για το 2022.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20χλμ. και 35χλμ. βάδην δικαίως αποτελεί φαβορί, καθώς κατάφερε να πετύχει ένα ιστορικό νταμπλ στα αγωνίσματα του βάδην.
Η Ντρισμπιώτη στη διάρκεια της σεζόν κατέκτησε ακόμη, την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον στα 35χλμ. βάδην, σε μια απόσταση όπου ήταν η πρώτη Ευρωπαία, ενώ ήταν έκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην. Οι παραπάνω επιτυχίες την φέρνουν ως ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίζουν την αθλήτρια μας στα social media. Η ψηφοφορία του κοινού θα μετρήσει 25% στο τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ποσοστό θα έχει η ψηφοφορία των Ομοσπονδιών, των δημοσιογράφων, καθώς και της ειδικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, πριν λίγες ημέρες, αναδείχθηκε κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον μήνα Αύγουστο. Οι τρεις φιναλίστ θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και η νικήτρια στις 22 του ίδιου μήνα στο Gala που θα γίνει στο Ταλίν.

Να θυμίσουμε ότι το αντίστοιχο βραβείο στους άνδρες διεκδικεί ο Μίλτος Τεντόγλου


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss