Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: ‘Ρεαλιστική οικονομικά η απόκτηση του Μέσι’

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

@2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο “Καμπ Νόου” το ερχόμενο καλοκαίρι είναι κάτι που μπορεί να το αντέξει οικονομικά η Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των μπλαουγκράνα, Εντουάρντ Ρομέου.

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 ραγίζοντας τις καρδιές των φίλων των μπλαουγκράνα, όμως το όνειρο της επιστροφής του στο Καμπ Νόου στο φινάλε της σεζόν, όπου και λήγει το συμβόλαιό του με την Παρί, παραμένει ακόμα ζωντανό για τους Καταλανούς.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Εντουάρντ Ρομέου, δεν πρόκειται για όνειρο αλλά κάτι που είναι οικονομικά εφικτό για την ομάδα της Βαρκελώνης, από τη στιγμή που θα βρίσκεται στη λίστα των free agents ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

“Θα ήταν δυνατό οικονομικά επειδή αν επέστρεφε θα ήταν ως ελεύθερος παίκτης. Είναι όμως μία απόφαση που θα πρέπει να την πάρει το προπονητικό επιτελείο μας και ο παίκτης.

Δεν είμαι εγώ που παίρνω τις αποφάσεις αλλά θα ήταν εφικτό. Αν και δεν το έχω στο μπάτζετ. Είναι έμβλημα του συλλόγου. Αυτό θα είναι πάντα το σπίτι του αλλά το αν θα επιστρέψει, είναι θέμα προπονητή”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της “Μπάρτσα” με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Catalunya Radio”, για να προσθέσει:

“Υπάρχει περιθώριο για μεταγραφές τον Ιανουάριο αλλά καταβάλλαμε δυνατές προσπάθειες το καλοκαίρι. Θα πρέπει να το μελετήσουμε. Η Μπαρτσελόνα θα είναι οικονομικά υγιής μέσα σε πέντε χρόνια”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss