Αντώνης Καρυστινός: Αγαπημένη μου δουλειά είναι ο «Αστέρας Ραχούλας»

Ο Αντώνης Καρυστινός μίλησε για τον «Αστέρα Ραχούλας» και για την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά.

Ο «Αστέρας Ραχούλας» είναι ό,τι καλύτερο έχεις κάνει τηλεοπτικά;

Ναι, ναι. Κι εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι η πιο αγαπημένη μου δουλειά. Μου αρέσει πολύ το θέμα της, το σενάριο, η σκηνοθεσία και όλη η ομάδα. Έχουμε δέσει. Έχουμε κοινό στόχο για το αποτέλεσμα. Το δημιουργικό team είναι ό,τι καλύτερο έχω δει.

Στην τηλεόραση κάνεις ελάχιστες δουλειές, είσαι πολύ επιλεκτικός. Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως υπεροψία απέναντι σε αυτό το μέσο. Είσαι σνομπ;

Όχι, δεν είμαι σνομπ. Αλλά, ναι, έχεις δίκιο. Δεν κάνω συχνά τηλεόραση. Η τηλεόραση, όμως, είναι και ο βιοπορισμός μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα θέατρα περνάνε δύσκολα – όπως και η κοινωνία μας. Στην τηλεόραση, όμως, νιώθω ότι έχω υπάρξει πολύ τυχερός με τις δουλειές που έχω κάνει. Ειδικά φέτος. Προσπαθώ να μην αναλώνω τον εαυτό μου και τη δουλειά μου, να μη λέω «ναι» σε όλα και να μην κάνω τα πάντα. Νομίζω ότι κρατάω επιτυχημένα το μέτρο. Τουλάχιστον, στον βαθμό που θέλω εγώ.

Σε φοβίζει η μεγάλη προβολή της τηλεόρασης, ειδικά όταν παρεισφρήσει στην προσωπική σου ζωή;

Αυτό σίγουρα δεν το θέλω. Δεν είναι ότι με φοβίζει, αλλά έχω βρει την ισορροπία. Βρήκα το αντίδοτο. Είμαστε μια πολύ μικρή χώρα. Και γνωστός να γίνεις, σίγουρα δεν είσαι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie. Μιλάμε για έναν μικρόκοσμο εδώ. Δεν είναι το Hollywood. Εκεί, οι άνθρωποι βγάζουν λεφτά από την προσωπική τους ζωή, από φωτογραφήσεις, κοινές συνεντεύξεις, ριάλιτι κι όλα αυτά. Εδώ δεν έχει καμία σχέση. Δεν έχω συμβόλαιο με κάποια εταιρία που να μου επιβάλλει να φωτογραφηθώ ή να κάνω μία διαφήμιση με τη σύντροφό μου. Οπότε, όπως έχουν τα πράγματα, δεν έχω ανάγκη να προβάλλω την προσωπική μου ζωή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss