Αντώνης Ρέμος: Αν έχετε τα κότσια, ξέρετε πού θα με βρείτε

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κριτική που έχει δεχτεί για την παρουσία του και τη συμπεριφορά του στο Rising star, ο Αντώνης Ρέμος προκαλεί όλους όσοι τον σχολιάζουν να… πάνε να τον βρουν. Αν έχουν τα κότσια, όπως τόνισε.

Διαβάστε τι είπε μιλώντας για το Rising Star, το Voice και τις κριτικές που έχει δεχτεί. Είχες προτάσεις και από τα δύο talent show φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Και το The Voice και το Rising Star. Αρχικά είχες αποφασίσει να μην είσαι σε κανένα από τα δύο, στη συνέχεια σε είδαμε στην κριτική επιτροπή του προγράμματος του ΑΝΤ1. Γιατί επέλεξες το Rising Star;

Πράγματι, έτσι είναι. Τη φετινή σεζόν αρχικά είχα αποφασίσει να απέχω από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ωστόσο, με συνδέουν χρόνιοι δεσμοί με τον ΑΝΤ1 και την οικογένεια Κυριακού. Την πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο κριτή την έκανα στον ΑΝΤ1. Επίσης, κυκλοφόρησε και η νέα μου δισκογραφική δουλειά και δεν έκρυψα πως θέλω να την επικοινωνήσω με τον κόσμο..

Πλέον οι τρόποι προώθησης μιας δουλειάς είναι πολύ περιορισμένοι. Πρέπει να είσαι πλούσιος για να αγοράσεις διαφήμιση. Παλαιότερα οι δισκογραφικές προωθούσαν τα cd των καλλιτεχνών. Πλέον αυτό δεν υφίσταται. Και εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη λογική να διαφημιστώ μέσω προκλητικών εμφανίσεων ή δηλώσεων για να παίξω 15 λεπτά στα κανάλια. Ήταν βέβαια καθοριστικοί παράγοντες για να πω το «ναι» στο Rising Star τόσο το concept του προγράμματος όσο και η ομάδα των συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι εξαιρετική ομάδα. Αισθάνθηκα πως ήμουν ένα κομμάτι από το παζλ που έλειπε και έτσι συμφώνησα.

Η συμμετοχή σου στο Rising Star έχει αποσπάσει και θετικές και αρνητικές κριτικές και αρνητικές κριτικές. Ειπώθηκε ο «Ρέμος χρησιμοποιεί 15 λέξεις και κάνει λάθος τις 5» ή ότι με τον Γιώργος Λιάγκα κάνατε κάποια σεξιστικού τύπου σχόλια. Πώς αντιμετωπίζεις αυτές τις κριτικές;

«Θα παρακαλέσω αυτούς που θεωρούν πως χρησιμοποιώ 15 λέξεις να έρθουν να μου κάνουν φροντιστήριο. Αν έχουν τα «γκατς». Ξέρουν που θα με βρουν. Να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν πότε είναι διαθέσιμοι. Όσον αφορά στο δεύτερο που μου είπες, θεωρώ μικροπρεπές να πρέπει να μπω σε απολογητική διαδικασία απέναντι  σε δήθεν σεμνότυφους. Σεξιστικά σκέφτεται το μυαλό τους. Πλάκα κάναμε χωρίς διάθεση να προσβάλουμε κανέναν, και αυτό νομίζω ήταν απόλυτα αντιληπτό από τους τηλεθεατές.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss