Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει»

Η Άντζελα Δημητρίου τα είπε Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησαν για όλους και για όλα ανοιχτά.

«Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει»

Αρχικά, για την προσωπική της ζωή, η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…».

«Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα χρήματα που έχει βγάλει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

«Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω»

Επίσης, η γνωστή ερμηνεύτρια συμπλήρωσε: «Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα». «Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», τόνισε η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss