Αόρατοι: η πρώτη Ελληνική κωμική σειρά από το Cosmote TV – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Cosmote TV ετοιμάζει την πρώτη Ελληνική κωμική σειρά που έχει τίτλο «Αόρατοι» και η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 22.00 στο Cosmote Cinema 1HD και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22.00 μέχρι και τις 19/11.

Η σειρά εστιάζει σε μια ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες. Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Ποιος είναι ο ένοχος;
«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).
Εκτός των προαναφερθέντων στο καστ είναι οι Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σόφι Ζανίνου και Τάκης Ζαχαράτος. Τη σειρά 8 επεισοδίων σκηνοθετεί ο Χάρης Μαζαράκης.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss