Απαρηγόρητος ο πρίγκιπας Χάρι: Ξήλωσαν τα διακριτικά της βασίλισσας από τη στολή του

Ταπείνωση και οργή νιώθει ο πρίγκιπας Χάρι, μετά την απόφαση να του αφαιρέσουν τα διακριτικά της βασίλισσας Ελισάβετ, από τη στρατιωτική στολή που φορούσε στην αγρυπνία προς τιμήν της. Ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για νέο «μίνι σκάνδαλο» στους κόλπους του Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι συντετριμμένος, καθώς αφαιρέθηκαν τα αρχικά της Βασίλισσας «ER» (Elizabeth Regina, βασίλισσα Ελισάβετ στα λατινικά) από τη στρατιωτική στολή που φορούσε στην αγρυπνία προς τιμήν της.
Ο εγγονός της «σκέφτηκε μάλιστα να φορέσει το πρωινό κοστούμι για να αποφύγει την «ταπείνωση» αφού ο Πρίγκιπας Άντριου είχε τη δυνατότητα να κρατήσει τον βασιλικό «κωδικό». Τα οκτώ εγγόνια της βασίλισσας τέλεσαν μια αγρυπνία 15 λεπτών δίπλα στο φέρετρό της μέσα στην αίθουσα του Γουέστμινστερ χθες βράδυ (17/9)

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, ντυμένοι και οι δύο με στρατιωτική στολή, στέκονταν σε κάθε άκρο του φέρετρου της γιαγιάς τους. Ο Χάρι είχε αποτραπεί στο παρελθόν να φορέσει τη στρατιωτική στολή, αλλά τελικά του δόθηκε άδεια ειδικά για την αγρυπνία.

Ωστόσο, τα αρχικά «ER» αφαιρέθηκαν από τον ώμο του, γεγονός που τον έκανε νιώθει «συντετριμμένος» και «βαθειά θλιμμένος», πολύ περισσότερο μάλιστα καθώς ο πρίγκιπας Άντριου μπόρεσε να διατηρήσει τα αρχικά στη στολή του αντιναυάρχου του κατά τη διάρκεια αγρυπνίας.

Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, και οι δύο ντυμένοι με στρατιωτική στολή, στέκονταν δίπλα στο φέρετρο της γιαγιάς τους, ενώ μαζί τους βρέθηκαν οι ξαδέρφες Ζάρα Τίνταλ και Πίτερ Φίλιπς οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, η λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ και ο αδελφός της ο υποκόμης του Σέβερν.
Ο Χάρι, ο οποίος είχε θητεύσει στο Αφγανιστάν, είχε προηγουμένως αποτραπεί από το να φορέσει στρατιωτική στολή, καθώς δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Του δόθηκε ωστόσο η άδεια από τον βασιλιά Κάρολο να φορέσει τη στολή του για την αγρυπνία μέσα στο Παλάτι του Γουέστμινστερ.
Ωστόσο, ο δούκας του Σάσεξ ανακάλυψε σοκαρισμένος ότι τα αρχικά της γιαγιάς του είχαν αφαιρεθεί από τον ώμο της στολής του, αναφέρουν οι Sunday Times. Η απόγνωσή του έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τον πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος επίσης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της οικογένειας, παρ’ολα αυτά διατήρησε τα αρχικά στη στολή του αντιναυάρχου.

Ο Δούκας του Σάσεξ ως προσωπικός βοηθός της Βασίλισσας φορούσε τα διακριτικά, προνόμιο που απ’οτι φαίνεται του αφαιρέθηκε όταν παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Τα αρχικά «ER» φοριούνται παραδοσιακά μόνο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss