Απεργία: ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ ζητούν να κηρυχθούν παράνομη

Στην απεργία που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με στάσεις εργασίας

ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ προσφεύγουν στα δικαστήρια, ζητώντας να κριθεί παράνομη ως προς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η απεργία της ΓΣΕΕ που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου. Η προσφυγή θα εκδικαστεί την Τετάρτη στις 12:30.
Στην απεργία που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με στάσεις εργασίας, αλλά και 24ωρες κινητοποιήσεις.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία
Σε ό,τι αφορά το Μετρό, δηλαδή τις Γραμμές 2 και 3, το ΣΕΛΜΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως οι δύο Γραμμές του Μετρό θα λειτουργήσουν μόνο από τις 9:30 το πρωί έως τις 15:00, για τη διευκόλυνση των απεργών διαδηλωτών.

Για τη Γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ), ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου σωματείου, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 17:00.

Για το τραμ, τα δύο σωματεία ηλεκτροδηγών έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας και πως το μέσο θα λειτουργεί στο διάστημα από τις 8:00 το πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss