Απεβίωσε η Kirstie Alley – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H Kirstie Alley έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Η Αμερικανίδα ηθοποιός πέθανε από καρκίνο, ανέφεραν τα παιδιά της Τρου και Λίλι Πάρκερ σε μια ανάρτηση στο Twitter.

“Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη ​​και στοργική μητέρα μας πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, που μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε. Ήταν περιτριγυρισμένη από τη στενή οικογένειά της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας με βεβαιότητα την ατελείωτη χαρά της ζωής και όποιες περιπέτειες περιμένουν. Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά” ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους τα παιδιά της.
Ο μάνατζερ της Αμερικανίδας ηθοποιού Ντόνοβαν Ντότρι επιβεβαίωσε τον θάνατο στο Associated Press: «Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμα πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά», ανέφερε η δήλωση των παιδιών της.
Η Kirstie Alley ήταν γνωστή για το ρόλο της ως Ρεμπέκα στην κωμική σειρά του NBC «Cheers», στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 έως το 1993, κερδίζοντας το Βραβείο Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού – Τηλεοπτική Σειρά Μουσική ή Κωμωδία, το 1991.
Επίσης πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων Θερινό σχολείο (1987), Φονική καταδίωξη (Shoot to Kill) (1988), Κοίτα ποιος μιλάει (1989), Sibling Rivalry (1990), Μπερδέματα για δύο (It Takes Two)(1995), Αποδομώντας τον Χάρι (Deconstructing Harry) (1997), και Drop-Dead Gorgeous (1999). Έλαβε το δεύτερό της βραβείο Έμμυ για τη Μητέρα του Ντέιβιντ (David’s Mother).
Η Kirstie Alley γεννήθηκε το 1951 στο Κάνσας των ΗΠΑ και το 1969 γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας για να σπουδάσει αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το πραγματοποίησε το 1982 με τη συμμετοχή της στην ταινία Star Trek: Η Οργή του Καάν» και υποδυόταν τη Σάβικ, την αξιωματικό του αστροστόλου από τον πλανήτη Βούλκαν. Το 1985 ξεχώρισε με την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά του ABC Βόρειοι και Νότιοι» μαζί με τον Πάτρικ Σουέιζι.
Ωστόσο, η καριέρα της εκτοξεύθηκε από την ρομαντική κομεντί «Κοίτα ποιος μιλάει» με συμπρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα. Η ταινία… έσπασε τα ταμεία με κέρδη 295 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss