Απίστευτη αύξηση της απόδοσης CPU και GPU των iPhone 14 Pro και iPhone

Οι πιο πρόσφατες διαρροές σχετικά με τα Apple iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max απαιτούν οπωσδήποτε να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, καθώς όχι μόνο είναι φαινομενικά σκόπιμα ασαφείς κατά τόπους, αλλά έχουν επίσης άλλους leakers που ισχυρίζονται ότι είναι ψευδείς. Ο iHacktu ileaks, ο οποίος είναι η πηγή όλων των παρακάτω στοιχείων, αναφέρει “GPU + 35%” και “CPU + 42%” σε ένα πρόσφατο tweet.

Προφανώς αυτή ήταν μια σύγκριση μεταξύ του αναμενόμενου τσιπ A16 για τα μοντέλα iPhone 14 Pro με το A15 (παραλλαγή GPU 5 πυρήνων) που βρέθηκε στο iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max. Είναι ένας ασαφής ισχυρισμός, ο οποίος έχει ήδη προσελκύσει την περιφρόνηση από άλλους tipsters όπως το LeaksApplePro, ο οποίος εκτιμά ότι η αύξηση της απόδοσης της CPU είναι πιο πιθανή γύρω στο +15%.
Ωστόσο, η αρχική πηγή αποκαλύπτει επίσης ένα «προγραμματισμένο» σημείο αναφοράς AnTuTu 896.000 πόντων, το οποίο φαίνεται πολύ πιο εφικτό. Η τρέχουσα υψηλή βαθμολογία για το Apple iPhone 13 Pro Max στην κατάταξη συσκευών που βασίζεται στο iOS του AnTuTu είναι 834.092 βαθμοί, κάτι που θα άφηνε την υποτιθέμενη βαθμολογία iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max μόνο +7,42% μπροστά.

Όπως υποστήριξε ένας άλλος χρήστης, το ShrimpApplePro, αυτή η υψηλότερη βαθμολογία θα μπορούσε να προκύψει από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss