Από την Αργολίδα πέρασαν οι ποδηλάτες της 33ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας

To Σάββατο 8 Οκτωβρίου διεξήχθη η 33η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα», στη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη συνολικής απόστασης 257 χλμ.

Ο αγώνας, που διοργάνωσε η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (ΠΕΠΑ), ξεκίνησε στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), ενώ η ολοκλήρωση της διαδρομής έγινε στο άγαλμα του Λεωνίδα μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
Δείτε την gallery:

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Εικόνες από τη διαδρομή. Πηγή: Eurokinissi

Photo 2/4

Εικόνες από τη διαδρομή. Πηγή: Eurokinissi

Photo 3/4

Εικόνες από τη διαδρομή. Πηγή: Eurokinissi

Photo 4/4

Εικόνες από τη διαδρομή. Πηγή: Eurokinissi

Οι ποδηλάτες εισήλθαν στην Αργολίδα στις 12:30 και διέσχισαν την Παλαιά ΕΟ Κορίνθου – Άργους, πέρασαν από τους Μύλους και στην συνέχεια την Παλαιά Εθνική Οδό προς Αχλαδόκαμπο με κατεύθυνση την Τρίπολη και στην συνέχεια στη Σπάρτη για τον τερματισμό.Οι πρώτοι αθλητές έφτασαν στη λακωνική πρωτεύουσα γύρω στις 16:00.

Η διαδρομή για την 33η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα»Η διαδρομή που ακολουθήθηκε για την «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» ήταν: Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο – Ζάππειο – Σύνταγμα – Ομόνοια – Λεωφόρος Αθηνών – Νέα ΕΟ Αθηνών/Κορίνθου – Κόρινθος – Παλαιά ΕΟ Κορίνθου/Άργους – Μύλοι – Αχλαδόκαμπος – Τρίπολη – Σπάρτη τερματισμός (άγαλμα Λεωνίδα, εμπρός από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης).

Ελεύθερο μέρος διαδρομής: Μετά την πρώτη στάση ανασυγκρότησης Κορίνθου, το ελεύθερο δόθηκε εν κινήσει στην Παλαιά ΕΟ Κορίνθου-Άργους, κοντά στη διασταύρωση της Ακροκορίνθου κατόπιν εντολής του αλυτάρχη, σε σημείο θεώρησε κατάλληλο με τις υπάρχουσες συνθήκες.Σημεία ανεφοδιασμού/ελέγχου: Ανεφοδιασμοί πραγματοποιήθηκαν στην Κόρινθο (76ο χλμ. στάση 15 λεπτών), τους Μύλους (150ο χλμ.), και την Τρίπολη (195ο χλμ.) και έλεγχοι (control) σε δύο σημεία της διαδρομής: α) Στους Μύλους και β) Λίγο πριν την είσοδο της πόλης-στην Τρίπολη.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss