Αποχωρεί ο Henry Cavill στην τέταρτη σεζόν από την σειρά The Witcher και βρέθηκε ο αντικαταστάτης του – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Για την σειρά The Witcher, για το οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας για την πρώτη σεζόν και ενώ ετοιμαζόμαστε για την τρίτη, υπάρχει μια άσχημη είδηση για αυτή που θα ακολουθήσει. O Henry Cavill ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στην τέταρτη σεζόν, δινοντας την θέση του στον Liam Hemsworth, στον οποίο έχει εμπιστοσύνη, όπως ανέφερε.
Η επίσημη σύνοψη για την τρίτη σεζόν είναι: Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξαν ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας αποκτήσει η Ciri τις γνώσεις μαγείας της Yennefer, τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα όμως ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.
Νέες προσθήκες είναι οι Robbie Amell, Meng’er Zhang, Hugh Skinner, Harvey Quinn, Poppy Almond, Christelle Elwin, Ryan Hayes, Michalina Olszanska, Kate Winter, Martyn Ellis. Υπάρχουν στο cast επίσης οι Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Therica Wilson-Read, Cassie Clare, Mecia Simson, Graham McTavish, Bart Edwards, Simon Callow, Liz Carr, Ed Birch, Kaine Zajaz.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Pearl
29/10/2022

Η πρώτη plus size ηρωίδα της Disney είναι γεγονός
27/10/2022

Η ταινία The Guest αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και είναι ένα “διαμαντάκι”
26/10/2022

Η σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power με… ειλικρίνεια
29/10/2022

Αποχωρεί ο Henry Cavill στην τέταρτη σεζόν από την σειρά The Witcher και βρέθηκε ο αντικαταστάτης του
29/10/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss