Απόδραση από Α.Τ. Χαϊδαρίου: Αυτός είναι ο 26χρονος που αναζητείται στη δυτική Αττική

Ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Λαμίας εκκρεμούσε σε βάρος του νεαρού που απέδρασε μαζί με ακόμα ένα άτομο το απόγευμα της Κυριακής από το Αστυνομικό Τμήμα Τμήμα Χαϊδαρίου.

Πρόκειται για έναν 26χρονο που είναι καταζητούμενος για κακουργηματικές πράξεις. Την Κυριακή οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, μαζί με ακόμα δύο άτομα, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο μάρκας Toyota Carina, το οποίο κρίθηκε ύποπτο.
Οι αστυνομικοί οδήγησαν τους υπόπτους, μαζί με το αυτοκίνητο, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και τους έβαλαν στο χώρο προσωρινής κράτησης, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης. Όταν ο αξιωματικός υπηρεσίας πήγε να τους ενημερώσει ότι οι δύο θα αφεθούν ελεύθεροι και ο 26χρονος θα κρατηθεί γιατί είναι καταζητούμενος, τότε βρήκαν την ευκαιρία να σπρώξουν τον αξιωματικό και να αρχίσουν να τρέχουν για να διαφύγουν. Ο σκοπός του Α.Τ. και ακόμα ένας αστυνομικός κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν και να τον συλλάβουν, ενώ οι άλλοι δύο επιβιβάστηκαν στο Toyota Carina, έβαλαν μπρος με τα καλώδια (καθώς δεν είχαν κλειδί) και εξαφανίστηκαν.

Κατά την καταδίωξή τους ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς δέχτηκε χτυπήματα από τα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν.
Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν ο 26χρονος να παρουσιαστεί αυτοβούλως στον Ανακριτή Λαμίας για να παραδοθεί, καθώς υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι έχει έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss