Αποκαλύφθηκε η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi S10T με ισχύ αναρρόφησης 8000 Pa και τεχνολογία κατά του μπερδέματος

Η συσκευή μπορεί να καθαρίσει μια περιοχή έως και 180 m² και χρησιμοποιεί πλοήγηση με λέιζερ LDS. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες λειτουργίες καθαρισμού, με χαμηλότερη ισχύ αναρρόφησης και πιο αθόρυβους καθαρισμούς. Η Xiaomi Robot Vacuum S10T είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία κατά του μπερδέματος για να αφαιρεί τις τρίχες από το πάτωμά σας χωρίς να φράζει τη συσκευή.

Η τεχνολογία χρησιμοποιεί μια δομή που μοιάζει με χτένα για να ισιώσει τις παγιδευμένες τρίχες, οι οποίες στη συνέχεια κόβονται με λεπίδες δοντιών. Η Xiaomi S10T μπορεί επίσης να σφουγγαρίσει με τρεις ρυθμίσεις όγκου νερού για να σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τον καθαρισμό σας.
Η συσκευή έχει χωρητικότητα μπαταρίας 5.200 mAh, επιτρέποντάς της να καλύψει μια περιοχή έως και 180 m² με μία μόνο φόρτιση. Η Xiaomi Robot Vacuum S10T διαθέτει έναν κάδο απορριμμάτων 450 ml και ένα δοχείο νερού 250 ml, τα οποία είναι επίσης κατάλληλα για μεγαλύτερη περιοχή. Επιπλέον, το ρομπότ μπορεί να ξεπεράσει εμπόδια ύψους έως 2 εκατοστών.

Η σκούπα ρομπότ χρησιμοποιεί πλοήγηση με λέιζερ LDS για γρήγορη και ακριβή χαρτογράφηση του σπιτιού σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη για να ελέγξετε ποιες περιοχές καθαρίζει η σπούπα σας. Είναι εξοπλισμένη με ένα τετραπύρηνο τσιπ και έναν αλγόριθμο SLAM για να βοηθήσει τη σκούπα ρομπότ να σχεδιάσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss