Αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο για το sequel του Dune – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Για τo remake του Dune, σκηνοθέτης είναι ο Dennis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Enemy, Blade Runner 2049), με παραγωγούς τους Thomas Tull, Mary Parent, Cale Boyter, Brian Herbert, Byron Merritt, Kim Herbert, βασισμένο στα βιβλία του Frank Herbert.

Eίχαμε γράψει την άποψη μας για την ταινία, που έχει και sequel το οποίο θα έχει πρωταγωνιστές τους Florence Pugh (Princess Irulan Corrino), Austin Butler (Feyd-Rautha) και ο Christopher Walken θα βρίσκεται στον ρόλο του Shaddam IV, αυτοκράτορα Padishah του Known Universe, ενώ παράλληλα η Léa Seydoux θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τον ρόλο της Lady Margot. Θα επιστρέψουν από την πρώτη ταινία οι Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Javier Bardem.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η ταινία “θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη καθώς συμμαχεί με την Τσάνι και τους Φρέμεν σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμέτωπος με την επιλογή του έρωτα της ζωής του και του πεπρωμένου του σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει το τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει”.
Ο Bardem ανέφερε πριν λίγο καιρό πως έχοντας διαβάσει ένα κομμάτι του σεναρίου, θεωρεί πως η ταινία θα ανεβάσει τον πήχη και πως για μια ακόμα φορά έχει γίνει καταπληκτική δουλειά συνθέτοντας τα γεγονότα με τέτοιο τρόπο που θα εκπλήξει το κοινό. Μπορεί να μην υπάρξουν μεγάλες ανατροπές για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο, αλλά ο τρόπος παρουσίασης των γεγονότων θα είναι εντυπωσιακός και συγκινητικός. Σύμφωνα με τον Bardem εί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss